La cuina catalana de fa 700 anys

Receptes que han fet història

Autor: Lladonosa i Giró, Josep

Sección: GASTRONOMÍA - COCINA GRAL

La cuina catalana de fa 700 anys

La cuina catalana de fa 700 anys

23,00€ IVA INCLUIDO

Editorial:
VIENA
Publicación:
01/09/2025
Colección:
Milfulls
Ver ficha completa

ÚLTIMOS EJEMPLARES

Recogida en librería GRATIS

Añadir a la cesta

Sinopsis

Josep Lladonosa és un mestre a lhora de recuperar la cuina catalana antiga, i de donar una nova vida a plats que han perdurat a través dels segles. Gràcies a lestudi pacient del Llibre de Sent Soví i el Libre del coch, dos receptaris dels segles XIV i XVI, respectivament, sense els quals no sentendria la cuina catalana actual, ens …

Josep Lladonosa és un mestre a lhora de recuperar la cuina catalana antiga, i de donar una nova vida a plats que han perdurat a través dels segles. Gràcies a lestudi pacient del Llibre de Sent Soví i el Libre del coch, dos receptaris dels segles XIV i XVI, respectivament, sense els quals no sentendria la cuina catalana actual, ens acosta a la nostra cuina primigènia. A partir daquells manuscrits, quasi sense mesures ni pesos i amb tècniques culinàries poc depurades, Lladonosa reelabora les receptes medievals perquè puguem assaborir-les avui a la nostra taula.
Leer más

Más libros de Lladonosa i Giró, Josep

Más información del libro

La cuina catalana de fa 700 anys

Editorial:
VIENA
Fecha Publicación:
Formato:
Normal tapa dura (libros)
ISBN:
978-84-19474-90-2
EAN:
9788419474902
Nº páginas:
192
Colección:
Milfulls
Lengua:
CATALAN
Alto:
26 mm
Ancho:
16 mm
Sección:
GASTRONOMÍA
Sub-Sección:
COCINA GRAL
Josep Lladonosa i Giró (Alguaire, Segrià, 1938) és una figura cabdal de la història de la gastronomia catalana, amb un gran prestigi com a cuiner i com a teòric i historiador. Ha fet una gran tasca de recerca sobre la cultura del menjar a Catalunya, documentada des de ledat mitjana, i ha escrit nombrosos llibres de cuina de divulgació, alguns dels quals han estat traduïts al francès i a langlès. Ha treballat en més de quaranta restaurants i fins a la jubilació va ser cap de cuina del cèlebre establiment barceloní 7 Portes. El 2003 va rebre la Creu de Sant Jordi.

Otros libros en GASTRONOMÍA

También te pueden interesar